Skip to main content

 +45 75 10 20 70             info@exohair.dk             ONLINE BOOKING

Om ExoHair

I Exohair som ligger i hjertet af Vonsild, finder du et team af to frisører, som altid står klar til at yde sit bedste, for lige netop dig.

ExoHair er en familie salon som sætter både de mindste så som voksne i fokus.


I ExoHair har vi en børne afdeling, hvor der er mulighed for at se tv/film, mens børnene bliver klippet.

Salonens voksen-afdeling er udstyret med to massagestole, hvor du kan drømme dig væk - under vores populære stjernehimmel - imens du får vasket hår eller bliver forkælet med en lækker opfriskende hårkur.

ExoHair har haft huse i Bankens gamle lokaler siden september 2014, hvor vi total renoveret huset fra top til tå. Der er stadig spor fra bankens tid, den gamle bankboks er blevet til kundernes garderobe, her vil du gå ind i en lille “skov” og hænge din frakke på et selvvalgt “træ”.

ExoHair er dit lokalt øre Piercing sted, her laver vi piercing med det berømte øre Piercing produktet fra Blomdahl, som er medicinsk piercing. Dvs. vores piercing smykker er udviklet i samråd med hudlæger, så de passer til alle. Selv dig der allerede er allergisk. Du vælger mellem nøje udvalgt plast og titan af rene medicinske kvaliteter. Vi bruger altid sterile engangsprodukter.
Vi sælger også allergivenlige smykker til dig som ønsker dig et allergivenlig smykke.

Vi er hvert år på kursus både i ind og udland, for at få inspiration til at gøre vores bedste og give dig det lækkerste hår indenfor tidens mode.

Vi tilbyder behandlinger indenfor klip, farve, reflekser, permanent, skægklip, farve bryn/vipper, hårfjerning voks/ansigt, opsætning, brudeopsætning, makeup, Ørepiercing dobbelthul og parykker. Ligeledes Events på make-up og hårbehandlinger så som flettekurser m.m.

Nyhed: 
Som noget nyt hos ExoHair har vi etableret en separat rum til parykker og hovedbeklædning, hvor vi kan sidde i ro og mag og helt privat.
 
Barber hos Exohair
Hos ExoHair har vi også en barber afdeling til den bevidste herre, hvor HAN er i fokus.


HUSK DU ALTID ER VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS

Du er altid velkommen til at kontakte os hos ExoHair, hvis du har spørgsmål eller gerne vil have vejledning indenfor det vi kan.

Vi står altid klar.

Sanne

Indehaver, Frisør og Parykfrisør

Sanne er indehaver af salonen. Sanne har en bred erfaring med hår, make-up, konkurrencefrisering, scene show samt hårstylist for TV-produktion. Sanne er videreuddannet parykfrisør.

Anne Louise

Frisør, Parykfrisør

Anne Louise har mange års erfaring i frisørfaget. Anne Louise er udlært i København og har igennem årene boltret sig i kendte saloner som f.eks. STUHR. Anne er også videreuddannet parykfrisør.

EXOHAIR FRISØRSALON I KOLDING - HYGGELIG STEMNING OG FOCUS PÅ KUNDEN

Exohair er en frisørsalon i Vonsild, som sætter fokus på, at kunderne skal føle sig godt tilpas.

Her vil du altid blive mødt af en frisk frisør, som er klar til at gøre dig tilfreds. Sanne Warnsdorff er indehaver af ExoHair og frisør i over 15 år.

Vi tilbyder behandlinger indenfor klip, farve, reflekser, permanent, skægklip, bryn/vipper, hårfjerning voks/ansigt, opsætning, brudeopsætning, makeup og parykker.

Åbningstider

Mandag og Fredag: 9.00 – 17.00
Tirsdag: 9.00 – 19.00
Onsdag: lukket.
Torsdag: 9.00 - 17.00     
Lørdag: 9.00 – 13.00 
Søndage har vi lukket.

Hvis dagene ikke er nævnt nedenfor er det normal åbningstider. 

Uge: 19 Torsdag åbent efter aftale, fredag 10-17, lørdag lukket

Uge: 20 Lørdag lukket

Uge: 21 Mandag Lukket, Tirsdag 14-19, torsdag 11-17, lørdag lukket

Uge: 22 Tirsdag 14-19, torsdag 11-17

Uge: 23 Torsdag 11-17